Söyleşi “Bir Başarı Öyküsü”

Üniversitemizde Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Sedat İNCESU ve oyuncusu Fikri Gündoğdu’nun katılımıyla bir söyleşi düzenlendi. 19.12.2011 tarihinde Merkez Kampüs Prof. Dr. Arif AMİROV Konferans Salonu’nda düzenlenen söyleşide GS Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Sedat İNCESU, öğrencilere hayatta engelli olmanın çok bir şey değiştirmeyeceğini, çok çalıştıktan ve istedikten sonra her şeyin başarılabileceğini söyledi. Takım oyuncularından Fikri GÜNDOĞDU da basketbola nasıl başladığını ve Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına nasıl girdiğini anlattı. Soru cevap şeklinde ilerleyen söyleşinin ardından Engelsiz ZBEÜ Koordinatörü Hakan KALYON, Sedat İncesu’ya ve Fikri Gündoğdu’ya plaket ve çeşitli hediyeler verdi.