Futbol Erkekler 1. Lig Grup Birinciliği

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Futbol Erkekler 1. Lig Grup Birinciliği müsabakalarında yer alan Üniversitemiz Futbol takımı Limak Limra Hotel’de düzenlenen ve 6 takımın yer aldığı organizasyonda ilk maçında ODTÜ’yü 6-0 skorla geçerken ikinci sınavında ise Çukurova Üniversitesi’ne 2-1 mağlup oldu. Ankara temsilcisi Polis Akademisi’ni 6-0 skorla yenen Üniversite takımımız, Konya ekibi Selçuk Üniversitesi ile oynadığı maçta 3-3’lük beraberlikle ayrıldı. Futbol takımımız, son maçta Dumlupınar Üniversitesi’ne 2-0 mağlup olarak Süper Lig’e terfi biletini kaçırdı. Üniversiteler arası Süper Lige terfi biletini son maçta kaçıran Bülent Ecevit Üniversitesi futbol takımı, Antalya’da oynadığı başarılı futbolla beğeni kazandı.