Engelleri Aşanlar, Başarı Öykülerini Anlattı

Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz ile Engelsiz BEÜ’nün ortak düzenledikleri “Engelleri Aşanlar” başlıklı söyleşi, 3 Aralık 2012 tarihinde Prof. Dr. Arif AMİROV konferans salonunda gerçekleştirildi. Söyleşide, Avrupa’da tekerlekli sandalye basketbolunun en iyi şutörlerinden olan Muhterem AKTAŞ, en skorel ve en değerli oyuncusu seçilen Ahmet YAMAÇ, en iyi savunma oyuncusu Selçuk HOPAN ve antrenörleri Arda ÖZTÜRK ile Avrupa Paralimpik Yüzme Şampiyonu Beytullah EROĞLU ve Paralimpik Yüzme Milli Takım Antrenörü Osman ÇULLU, başarıya nasıl ulaştıklarını anlattılar. Salona alkışlar eşliğinde giren milli sporculara öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Konferans sonunda izleyicilerin sorularını cevaplayan sporculara Rektör Yardımcımız tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.